Preskoči na glavni sadržaj

Novost iz L'Oréal Professionnela Serie ExpertProšlog tjedna je u hotelu Westin ekskluzivno predstavljena renovacija Serie Experta esencijalne profesionalne marka koja pruža rješenje te zadovoljava potrebe I želje potrošača neovisno o tipu ili problemu kose.
U 2017 godini Serie Expert kroz svoju renovaciju okreće novu stranicu u svojoj povijesti! Novo iskustvo, nova gesta u salonu, nova linija, novo pakiranje koje je ekološki prihvatljivije i personalizirani pristup u salonu kao i kod kuće.
Novi Serie Expert, koji je u potpunosti moderniziran te kojeg utjelovljuje novo zaštitno lice Taylor Hill, počiva na dva snažna uvjerenja: kosa svake žene je jedinstvena te joj je potrebna personalizirana njega; svaka žena sanja o savršenoj kosi kao iz salona svaki dan.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i