Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Ideal Soleil

Displaying IDEAL SOLEIL_Fluide Lacte anti-sable - SPF50+.jpg

Predstavljanjem posljednjih noviteta iz linije Ideal Soleil koja osiguravaju našu najvišu zaštitu protiv štetnog sunčevog zračenja, Vichy se i ovog ljeta brine da sigurno i zaštićeno uživamo u toplim i sunčanim danima. 

Danas Vichy ide korak dalje uzimajući u obzir, da osim UV zraka, tijekom boravka na suncu na našu kožu nepovoljno utječu i dodatni vanjski čimbenici kao što su sol, klorirana voda te pijesak. Upravo zato predlaže učinkovitu zaštitu prilagođenu stvarnim potrebama i navkima boravka na suncu. 

Zahvaljujućinovoj anti-sand tehnologiji, za svakodnevno aktivno izlaganje na ljetnom suncu Vichy je razvio novo Ideal Soleil mlijeko protiv priljepljivanja pijeska na kožu SPF 50 + te Ideal Soleil dječji sprej protiv priljepljivanja pijeska na kožu SPF 50+

Displaying IDEAL SOLEIL_Soin Anti-imperfections SPF30 - Pack.jpg
Novitet u istoimenoj liniji je Ideal Soleil matirajuća korektivna njega protiv nepravilnosti SPF 30 trostruke učinkovitosti: štiti kožu tako što spriječava nepravilnosti, neutralizira masni sjaj te korigira mrlje i pore.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i