Preskoči na glavni sadržaj

Eau Thermale Avene mineralni Fluid SPF 50+

Displaying 17-img_FLUIDEmineral_BLANC.jpg

Uspješna briga za specifične potrebe osjetljive kože učinile su  Eau Thermale Avène onim što je on danas – jednim od najuspješnijih svjetskih dermokozmetičkih brendova. Naročita se pozornost posvećuje pravilnoj i kvalitetnoj zaštiti od sunca, čiju su važnost i danas mnogi spremni umanjiti želeći što prije postići preplanuli i osunčan ten. 

Displaying 17-img-FLUIDEmineral_7514.jpg

Stručnjaci iz Dermatoloških laboratorija Avène razvili su dvije linije za zaštitu kože od sunca, pa je tako narančasta linija s kombinacijom zaštitnih  filtera prilagođena zdravoj osjetljivoj koži djece i odraslih, dok je bijela linija koja sadrži 100 % mineralne filtere namijenjena netolerantnoj i na kemijske filtere alergičnoj koži. Upravo unutar bijele linije predstavljen je Eau Thermale Avène novitet na području zaštite od sunca – Mineralni fluid SPF 50+ – namijenjen zaštiti preosjetljive kože lice od štetnog sunčevog utjecaja.

Displaying 17-visuelsSOLAIRE-ETE-PF.jpg

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i