Preskoči na glavni sadržaj

#NajboljiBalzamOvogLjeta - Dr. HauschkaDa ne bi bilo baš da sam sve napisala u naslovu ...

Radi se o maloj slatkoj posudici koja stane u sve, torbu, džep, auto ...., a čini usne ma baš pravima da ih svatko želi poljubiti. Čak sam zbog ovog balzama i prevarila ovog ljeta - prevarila sam moja omiljena sjajila i nisam ih nosila jer ovaj balzam izgleda kao da imam prozirno sjajilo na usnama. 

Usne budu baš sjajne, meke, hidratizirane i jako lijepo izgledaju. Balzam je odličan kao lagana podloga za ruž, ali najbolji mi je bio sam za sebe ovog ljeta.

Usnama daje lijepi odsjaj nekih sat do dva i nosila sam ga sa sobom svugdje - na more, na posao, na put, ali najviše ga volim nanijeti uvečer prije spava, kao Marilyin Chanel 5.
Posudica je praktična, ali nanošenje nije baš. Još je to ok dok je posudica puna, na kako se prazni, pa još dugi nokti, teško je to. Ja si pomognem sa štapićem za uha, puno je lakše tako.

Uglavnom, balzam je odličan, jako dobra tekstura i miris i voljela bih kad bi postajalo nešto što bi bilo hibrid njege i make up-a sa laganom roza i peach nijansom ovog balzama.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i