Preskoči na glavni sadržaj

Nivea britvice


Juhuuu! Našle su put do mene do mene još prošle godine i od tada se ne odvajam od njih. Razlog je što sam konačno došlo do brtivica od kojih nema crvenila, nema uraslih dlaka, nema ljubičastih ozljeda i kojekavnih nezgoda.Na TV-u su reklame o cijeni ovih britvica, no iskreno ja koristim jednu te istu već godinu dana!!!!! Najozbiljnije, a koristim ju za noge, pazuhe i bikini i ta britvica se ne istroši. Nasprejam ju sa alkoholom jer je ipak dosta stara, ali mi to nije jasno kako može biti tako izdržljiva. Odlučila sam ju baš koristiti do maksimuma da vidim koliko može izdržati. Ako usporedim sa Gillette, ovo je ogromna ušteda jer mi ni jedna Gillette nije uspjela dulje od mjesec dana. Još uvijek imam cijeli komplet zamjenskih koje se dobiju prilikom kupovine.

Uglavnom, britvice su super, nikoje druge više ne koristim. Glava je pomična i brijanje je jako jednostavno i brzo. Kako sam isprobala sve moguće metode depilacije, već se dulje vremena isključivo brijem jer je najbrže, koža je jako glatka, a i dođe najjeftinije. Kod čupanja voskom je problem ona međufaza dok dlake rastu i odlazak u salon, pa k tome još čekanje. Ovako odradim sve svoje rituale u svojoj lijepoj kupaonici, u svojim mekim ručnicima.

Da se vratim na temu, kako stvari stoje, još ću zamjenske britvice imati barem do 2020, šteta za Niveu jer budu propali zbog mene, a odlično za mene, kao i sve preporuke za Vas.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i