Preskoči na glavni sadržaj

Orofluido parfem


Orofluido ulje za kosu je posebna priča, svi znamo da je super i koristimo ga, zar ne? Ali da netko napravi parfem koji miriše jednako kao ulje, odnosno da u parfem netko zatoči taj miris ulja za kosu i omogući mi da mirišim cijela po tome ulju, a ne samo kos, to je zaista divno.

Dočepala sam se parfema od 25 ml, koristim ga stalno, jedan štrc je sasvim dovoljan i sve miriši oko mene. 

Uvijek mi se sviđao taj miris, no sada više ne moram cijele dane uljiti kosu da bih osjetila taj miris, sada taj miris osjete i svi oko mene. I znate što - žele mi ga ukrasti! 

Miris je postojan nekoliko sati i to mi je sasvim dovoljno. 

O dostupnosti nisam baš informirana jer sam ja ovo kupila u frizeskom salonu kao komplet ulje + parfem, no vrlo često isti taj komplet ima i na Feel Unique po dosta dobroj cijeni.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i