Preskoči na glavni sadržaj

U rujnu stiže nova VIVA GLAM kolekcija!U MAC prodajna mjesta u Zagrebu (Ilica 7 i Arena Centar) i Splitu (Morpurgova poljana) u rujnu stiže odvažna VIVA GLAM Taraji P.Henson 2 kolekcija.


U kolekciji se nalaze bakreni ruž i zlatno sjajilo koji objedinjuju sve metalik trendove kada je o usnama riječ! Taraji P.Henson vratila se s još više nazaustavljivog šarma te i dalje osvaja svojom karizmom i stavom.

Zahvaljujući Taraji VIVA GLAM ove sezone ima opako dobru vibru! 
Svaka lipa od prodanog MAC VIVA GLAM ruža i sjajila donirana je MAC AIDS fondu.Cijene:
MAC VIVA GLAM Taraji P.Henson 2 ruž 159,00 kn
MAC VIVA GLAM Taraji P.Henson 2 sjajilo 159,00 kn

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i