Preskoči na glavni sadržaj

Lancôme: Advanced Génifique Sensitive serumOsjetljiva je koža danas vrlo raširen fenomen koji se ciklički ponavlja i utječe na gotovo dvije od tri žene širom svijeta.
Lancôme ga je proučavao i došao do vrlo korisnog zaključka: tijekom razdoblja osjetljivosti, kožu zahvaća upalno stanje (od zatezanja do trnaca, svrbeža, osjećaja nelagode, topline, a ponekad čak i crvenila), naizgled nevidljivo ubrzavajući starenje.
Novi Advanced Génifique Sensitive rezultat je smionog cilja: razviti jednomjesečni tretman njege svježe aktiviranom formulomkoja smiruje i osnažuje osjetljivu kožu te naglašava znakove mladolikosti, zahvaljujući kapsuli koja sadrži 99% čistih antioksidanata.
Oni se otpuštaju otvaranjem bočice, stvarajući serum za aktiviranje mladolikosti s pojačanom učinkovitošću. Ovaj smioni cilj odražava vrijednosti koje Génifique beskompromisno utjelovljuje posljednjih 8 godina: univerzalni, bezvremenski, holistički serum. Jednostavnim riječima: kultni proizvod.

Advanced Génifique Sensitive rezultat je tehnološkog postignuća, koji sadrži snagu kultnog seruma Advanced Génifique u kombinaciji s antioksidacijskim kompleksom vitamina E i ferulinske kiseline, uz dodatak novih, umirujućih probiotičkih frakcija laktobacila.
Potonji je posebno snažan, ali nestabilan aktivni sastojak, koji su stručnjaci u Lancômeovim laboratorijima uspjeli izolirati u ampuli koristeći svježe kozmetičke sastojke. Laktobacili se aktiviraju netom prije korištenja, pružajući maksimalnu učinkovitost.

S ovom jedinstvenom bočicom svaka žena može aktivirati njegu kože u trenutku kada osjeti potrebu. Nakon otvaranja, ima mjesec dana za svakodnevan tretman njege.
Jedan mjesec za umirivanje, vraćanje ravnoteže i obnavljanje kože - učinkovit odgovor na razdoblja osjetljivosti i neminovan protok vremena.

Ženama se preporučuje da i dalje svako jutro nanesu serum Advanced Génifique – proizvod koji im omogućuje da zavole svoje godine te i dalje izgledaju mladoliko.
Večernjim nanošenjem proizvoda Advanced Génifique Sensitive tijekom mjesec dana dubinski se obnavlja koža, bez promjena u uobičajenoj rutini njege.
Koža je osnažena te ponovno zrači vidljivo blistavim, mladenačkim sjajem.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i