Preskoči na glavni sadržaj

Lancôme: Jesenska make up kolekcija OLYMPIA’S WONDERLAND!
Jesenske Lancôme make up kolekcije poznate su po zajedničkoj suradnji sa uvaženim dizajnerima iz svijeta mode koji su u suradnji sa brandom izražavali svoju viziju make up-a i ljepote.
Divne kolekcije do sada su potpisivali Alber Elbaz, Yiqin Ying, Jacquemus, Alexandre Vauthier, Anthony Vaccarello i Julie de Libran za Soniu Rykiel…, a ove godine Lancômeov svijet predstavljen je u interpretaciji Olympije Le-Tan!

Kolekcija Olympia’s Wonderland istovremeno je dražesna i sofisticirana, klasična i odvažna te savršeno utjelovljuje koncept koji spaja Lancôme i Olympiju Le-Tan: ljubav prema ekstravagantnim bojama i slobodno izražavanje seksipila prožeto prepoznatljivim, nekonvencionalnim pariškim šikom.
Klasičan look holivudskih zvijezda ponovno je u trendu - duh 1950-ih u dobitnoj kombinaciji s tehnologijom iz 2017.! Počasno mjesto u kolekciji zauzima Olympijina omiljena boja: ružičasta, zvijezda svih najznačajnijih modnih revija sezone.

Stil Olympije Le-Tan temelji se na suvremenoj interpretaciji vintage modnih stilova. Stoga je rado zavirila u Lancômeov arhiv, gdje joj je pozornost privukao jedan detalj iz bogate povijesti ove kozmetičke kuće – lik anđela.
Armand Petitjean izabrao ga je za zaštitni znak linije dekorativnih proizvoda 1935. No s vremenom je pao u zaborav, dok je ruža sve do danas ostala prepoznatljiv Lancômeov simbol.
Olympia Le-Tan odlučila ga je ponovno pokazati svijetu, i to na svoj jedinstveni način! Pripremite se na iznenađenje… Crpeći nadahnuće iz očaravajuće estetike prošlih vremena, u Olympijinoj reinterpretaciji Lancômeov anđeo dobiva ženski predznak, utjelovljujući nestašno, seksi biće ružičaste kose i žarko crvenih usana i noktiju, s naočalama u obliku srca (za čitanje, dakako). Buntovni anđeo u liku neodoljive pin-up djevojke iz 1950-ih ima glavnu ulogu u ovoj posebnoj kolekciji.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i