Preskoči na glavni sadržaj

Giorgio Armani Beauty - Ecstasy ShineNova linija kremastih ruževa za usne ECSTASY SHINEbranda Giorgio Armani Beauty, izdvaja se iz mase ispisujući sasvim nova pravila.
ECSTASY SHINE boji usne poput ruža, hidratizira poput balzama te ih obavija blistavim sjajem.Zahvaljujući inovativnoj tehnici tzv. top-fillinga, formula ECSTASY SHINE topi se u dodiru s usnama, kreirajući 18 blistavo sjajnih, veselih i razigranih nijansi s ekskluzivnim kombinacijama pigmenata iz laboratorija Giorgio Armani Beauty.
Dvostruko je mekši od standardnog ruža za usne, zahvaljujući kombinaciji nove, topive formule i tehnologije top-fillinga. Elegantna tuba puni se formulom na temelju prilagođenog procesa naizmjeničnog hlađenja i grijanja, koji omogućuje kristalizaciju.
Na taj se način dobiva meka i prozračna tekstura prodornog sjaja. Paleta se sastoji od sjajnih nude i neutralnih nijansi (Smile i Play), pop tonova vibrantne koraljne, narančasto-crvene i ružičaste (Desire, Maharajah i legendarna Armanijeva Rouge 400) te raskošnog trija boje šljive.
Ove pomno odabrane nijanse pružaju mogućnosti za istraživanje i igranje bojama, kako biste svoje adute istaknuli na sasvim nov način i naglasili svaki osmijeh.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i