Preskoči na glavni sadržaj

Adria spa maslac za tijelo lavanda & maslinaMaslac koji je odličan za noge, stopala, ruke, sva mjesta na tijelu gdje je koža izrazito suha, a za nagradu dobije maslac i intenzivan miris lavande. 

Maslac često stavim na stopala uvečer prije spavanja i obučem čarape, tako to valjda bolje djeluje, a i čitala sam da modeli VS to rade kao super trik za meka stopala. Nisu baš tako meka, ali pomaže po ovoj teškoj suhoći.

Zatim ruke - uvijek su suhe, što god da radim, šake i ona gornja strana je uvijek suha i hrapava. I uvijek mažem ruke s nečime. Maslac stavim u debelom sloju i sve se upije, ali ipak ostavi onaj fini film koji je odličan za odupiranje ovoj zimi.

Maslac jako fino miriši, sama lavanda, što je odlično jer taj miris jako volim, a baš je intenzivan i miriši cijela kuća po lavandi. Bonus uz to je što i krevet miriši po lavandi, deke, jastuci i ja. :-)

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i