Preskoči na glavni sadržaj

Afrodita jojoba mlijeko za tijeloKako odlično miriši ulje za tuširanje, tako fino miriši i mlijeko za tijelo. Miris je poseban, dijelom onaj miris slatkiša kojeg se svi sjećamo iz djetinjstva, dijelom neki fini miris kao što se osjeti u parfumerijama. Teško za opisati, no jako fino to miriši.

Pakiranje je standardno, klasika za Afroditu što mi uvijek dobro prolazi. Ova kombinacija zlatno srebrno je baš ok i sviđa mi se.

A mlijeko? Odlično je. Lagano, a efikasno. Mislim da ga mogu koristiti tokom cijele godine jer nije masno i ljepljivo. Fino nahrani kožu na nogama, posebice potkoljenice koje su mi uvijek suhe i unutarnju stranu nadlaktica, to je test za svaki preparat za tijelo.

Cijena je također ok, pa što se mene tiče nema razloga za ne koristiti ovo mlijeko i dalje.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i