Preskoči na glavni sadržaj

Eau Thermale Avène donosi najbolju novogodišnju make-up odluku

16-ambiance Couvrance fond noir-paysage.jpg


Madeži, ožiljci, crvenilo, podočnjaci, akne – svi imamo nepravilnosti koje bi smo rado prekrili, ako ih već ne možemo u potpunosti ukloniti. Kada se u cijelu tu jednadžbu uključi i osjetljiva koža, jasno je da je pronalazak adekvatne make-up linije vrlo zahtjevan zadatak. 

16-visuel_COUVRANCE_112664-PF.jpg

A stručnjaci u Dermatološkim laboratorijima Avène vole baš takve zadatke – one koji će u prvi plan staviti njegu svake, pa i najosjetljivije kože. Rezultat njihovog rada je Couvrance linija, pionir na području medicinskog make-upa i stručnjak za korekciju nepravilnosti bojom. Proizvodi iz ove linije su dermatološki i oftalmološki testirani, nekomedogeni su i hipoalergeni te ne sadrže mirise – nježni po prirodi.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i