Preskoči na glavni sadržaj

Lierac Mesolift serum
Radi loših iskustava sa lift proizvodima, kazala sam sama sebi, ako je lift više ne uzmimam jer ne podnosim to zatezanje kože jer me koža zateže sama po sebi i kud da to još radi krema.

I onda je ova tubica stajala u mojoj kupaonici dobrih mjesec i pol i kad sam ju probala, totalno oduševljenje. Uopće nije lift koji zateže, nego serum boje naranče koji hidratizira, uljepšava kožu i drži svu kožu zajedno, a da nije neugodan na koži.

Definitivno uzimam punu verziju jer je odličan, sviđa mi se kako fino oživi lice svojom narančastom bojom i baš je odličan za ovo doba godine jer ubija sivi ten.

Ukratko, ovako dobar serum nisam dugo probala, ocjena 5+++++.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i