Preskoči na glavni sadržaj

Malo sjaja u sred zimeOvo mi je zaliha od ljeta, ali nisam sve potrošila jer sam imala 2 komada. Radi se o Nuxe losionu za poslije sunčanja. A kad je za poslije sunčanja, to znači da je jako hidratantno, a ima onaj klasičan Nuxe miris (kao ulje i parfem), a i zlatne čestice.

Istina da je to izgleda puno ljepše sa preplanuli ten, ali i daje malo života koži u sred zime.

Jako fino se upija, ne ostavlja masno ili nešto čudno na koži, samo zlatne šljokice i divan miris. Definitivno vrijedi imati ga i koristiti za pravu svrhu, ali i tokom zime kad se zaželim ljeta, sunca i mirisa mora.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i