Preskoči na glavni sadržaj

Nivea micelarna voda za čiščenje lica


Kako je sad ono divno vrijeme gdje u DM-u, Bipi, Mulleru i svim trgovinama sve vrišti od onih kutijica sa poklonima, ja sam odlučila sebe počastiti sa Nivea milcernom vodom + krema za lice.Nivea micelarnu sam imala već dosta puna i uvijek joj se vraćam jer je blaga, a pogotovo ova koja je za osjetljivu kožu. Blaga, ali skida sve s lica. Pred nekih tjedan dana sam joj priuštila test na gel liner i prošla ga, a kad micelarna to prođe, onda je se treba držati. 

Bitno mi je da me lice ne peče, da ne moram "strugati" make up s lica i da mi se lice ne zacrveni. Obično koristim 5-6 komada vate i s time očistim cijelo lice, bez da je ostalo make up-a oko kose, na licu ili kad se umijem na ručniku.


Jedino čemu moram prigovoriti je količina. Samo 200 ml, to mi je onako, za tjedan dana koliko često se ja šminkam i popravljam. Volim ona pakovanja od 500 ml, s njima se osjećam sigurnije.

U kombinaciji sa kremom, cijena paketića je bila cca 50 kn, ali nisam sigurna više.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i