Preskoči na glavni sadržaj

Nuxe Huile Prodigieuse OrZa malo lift up ovih dana koristim Nuxe ulje sa zlatnim česticama jer je savršeno za ovo doba godine.
Zlato svugdje oko nas pa i na licu, kosi, rukama, ramenima, ako može i malo na nogama. :-)

Miris ulja je odličan i sada sam definitivno odlučila koji je moj sljedeći parfem - Nuxe parfem.

Inače jako volim paziti na akcije na Sophia.hr jer često bude odličnih ponuda, pa sam tako i ovo ulje, ali u verziji od 100 ml sa raspršivačem kupila za 100 kn! Samo za usporedbu, ovo ulje od 50 ml sam platila 200 kn pred 2 godine.

Ulje volim jer se brzo upije, a koža ostaje baš svilenkasta i meka. Odlično je i ulje bez šljokica, no ovo sa šljokicama je posebno. Odličan efekt daje i zimi i ljeti. Jedini problem može biti svjetla odjeća i zlatna boja ulja, pa je uvijek bolje biti oprezan s time. Inače, ovo ulje svaka žena koja proba, ne napušta, pa tako i ja, već jako puno godina, jako puno bočica.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i