Preskoči na glavni sadržaj

Olival hranjiva maska za lice

Jako volim maske za lice, mislim da su one jedan od jako bitnih faktora u očuvanju lijepe kože i uvijek ih koristim. Voljela bih čak i svaki dan, ali različite maske, no teško je uloviti toliko vremena.

Maske koje se upijaju su puno lakše za korištenje za razliku od maski koje se ispiru. Što mi je zapravo  i jedini nedostatak ove maske - ispiranje. Zato ju najčešće koristim za vrijeme tuširanja. Stavim ju prije nego se tuširam, a skidam ju tuširanjem lica tako da ju imam na licu tih nekih 5-10 minuta dok se tuširam. To je sasvim dosta da maska odradi svoje i koža bude lijepa.

Maska je tamno siva, gotovo crna i lijepo je pakirana - u tubu. Ne volim kad su maske u jastučićima, tada sam ograničena s količinom i uvijek su mi ili premale ili prevelike, ovako u tubi je to baš odlično, uzmem koliko želim.

Sviđa mi se kako maska djeluje, osvježi kožu i cijelo lice izgleda puno svježije. Po pitanju hranjivosti i to mi je sasvim solidno. Uglavnom, sviđa mi se, lajkom, kojim god riječima. 

Uvijek volim kad maske imaju umirujuća svojstva, a u ovoj ipak ima kamilice i meda. Miris nema prejak, štoviše nisam ga ni osjetila, pa mi sve odgovara.

*pr uzorak

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i