Preskoči na glavni sadržaj

Trenutna postava čistača za lice

Uvijek u zalihama imam čistača za sve vrste, namjene i brige, pa da krenemo s lijevo na desno.

Avene Cleanance
Odličan mi je za dane kada mi se koža pojačano masti jer fino očisti, a ne isuši lice. Također ga volim koristiti i na vratu i dekolteu jer očisti cijelu kožu i onda je puno lakše nositi nešto otvoreno. Gel je efikasan pogotovo u dane dok mi se pore popune sa svačime što tamo ne treba biti pa mi je lakše očistiti nečistoće ili još bolje nakon čišćenja lica da se sve smiri bez upale.

Nivea miclearna
Pisala sam neki dan baš o njoj - blaga, a učinkovita, skida sve - od gel linera do crvenog ruža bez da peku okice.

Olival dvofazni čistač za oko očiju
Uvijek imam još i dvofazni u zalihama, no ne koristim ga dnevnoj bazi jer sa lijena, ali ga čuvam i za posebne prilike, naravno ne dobre. Dvofazni čistač mi je odličan za dane kad imam oštećenu kožu oko očiju, baš zbog toga jer su malo jači ili općenito dok primijetim da mi je koža oko očiju jako suha, znam da je vrijeme za dvofazne čistače - a to su zima, vjetar i grijanje. Olival dvofazni jako lijepo čisti, testirano na gel lineru i prošao je test, nisam se drugo jutro budila kao Jack Sparow i to je značilo pozitivnu ocjenu.


Avene Cleanance i Olival čistač - PR uzorci

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i