Preskoči na glavni sadržaj

Balea flasteri za oko očiju

Ja ne mogu bez njih, to je beauty proizvod koji sa mnom ide svugdje. Uvijek imam jednu punu kutiju u zalihama jer imam probleme sa podočnjacima.

Flasteri su mi odličan način njege jer smanjuju natečenost, crne kolutove oko očiju, jako smanjuju bore i zaglađuju kožu oko očiju.

Istina da nisu baš ekonomičan način njege - ova kutija je 30 kn, ako se ne varam, a pakovanje je 6 x 2 kom, što je za nas podočnjak tipove dosta za 6 dana. 

Ostali ljudi vjerojatno ove flastere puno manje koriste pa nisu tako kritični na cijenu i veličinu pakovanja, no ja sam spremna kupovati ih jer me spašavaju. 

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i