Preskoči na glavni sadržaj

Bio Beaute krema za oko očijuVolim Nuxe, pa onda valjda po defaultu volim i Bio Beaute. :-)

Kreme za oko očiju su mi uvijek glavne da odlučim da li mi se bude neki brend svidio. Ova krema je lagana, što mi je jako bitno, ne volim premasne kreme, ali volim učinkovite. Ovo mi je vikend krema, onako dok nisam previše natečena, dok nisam previše plava ispod očiju, nego dok mi treba hidratacije,malo akcije na podočnjake i malo njege protiv bora. Ovo je lagana krema, idealna za mlađe cure koje trebaju laganu teksturu i laganu njegu.

Za malo jači anti age tu je Nuxe sa svojim linijama. Bio Beaute je odličan izbor i po cijeni, ova krema je bila cca 120 kn, što mi je ok za lagane kreme. Dugo ću ju imati jer ju ne koristim stalno. Također mi je super što sada Bio Beaute mogu naći i svakom DM-u.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i