Preskoči na glavni sadržaj

BlanX white shockZaželila sam se malo akcije na zubima jer nekako nisu bijeli kao prije. I evo, prvi izbor je pao na BlanX. Plava pasta, bez imalo okusa, bez imalo mentola ili nečega fresh okusa, sa ne baš nekim djelovanjem. Zubi mi ni nakon 2 tjedna nisu nešto bijelji nego prije.


Ne znam da li je stvar u meni ili pasti, ali neke značajne promjene nema. Da li koristim krivo, da li trebam uzeti svu onu aparaturu sa LED svjetlom ili nisam dosta ribala zube?

Nije fer da još uvijek kažem da nisam zadovoljna, dat ću još malo šanse ovoj pasti, pa tek onda donijeti konačan sud. A mjerilo će biti zubi, nadam se bijelji nego prije.

Cijena je 20-ak kn, što je sasvim ok bilo da pogodim dobar proizvod ili ne.

Primjedbe

  1. Nema te paste koja moze ekstra izbijeliti zube.
    Svi bi mi to.. al ne ide tako..
    Steta..

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i