Preskoči na glavni sadržaj

Byphasse micelarna voda

Kupljena samo zato jer je 500 ml bilo po najpovoljnijoj cijeli od ikoje druge micelarne, a ispala je sasvim ok. Skida sve s lica, cijeli make up, od tuša, gel linera, maskare, crvenog ruža, olovke za usne ... Ma sve skida.

Oči me nisu pekle, ali nekako sam i u mirnoj fazi pa nije ni čudno da me ništa nije peklo. Dovoljno mi je od 3 do 5 komadića vate i micelarne i cijelo lice je čisto.

Sviđa mi se što je zaista povoljna, a još je dobro kada ude u Bipi happy vikend na skin care pa još bude i -30% što je onda razlog za jako lijepo opskrbiti se micelarnom.

Inače, micelarne su mi postale jedini način skidanja make up-a jer su efikasne, a jednostavne za put, pa tako i ova boca od 500 ml jer se otvara pritikom na vrh čepa pa je solidno za u kofer.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i