Preskoči na glavni sadržaj

Koristite li tonik?Tonik za lice je bitan, to svi znamo? On je završni korak prije seruma i kreme i čisti sve što je još zadnje ostalo nečisto na licu. No, svi ga često preskočimo jer nam se žuri, jer nam se ne da, jer koristimo puno toga i eto, tko bi onda još i tonik.

Kako svi, tako i ja, počnem koristiti tonik, pa prestanem i tako u krug. 

Olival tonik imam već dugo vremena i počnem ga koristiti, pa prestanem. Sviđa mi se zapravo što tonik radi licu - omekšava ga, što je meni jedna od jako bitnih stvari jer imam dosta debelu kožu.

Tonik čisti još one zadnje nečistoće pa je odličan izbor za kožu koju muče nečistoće.

Ali, ali, ali, tonik je i dobar način da lice zablista, ne znam objasniti, valjda to sve skupa čini lice lijepim.

Sviđa mi se što tonici rade licu, pa možda sada počnem redovitije koristiti tonik, idealno na dnevnoj bazi. 

Inače, tonici nisu skupi dio rutine, pa eto još jedan dobar razlog za korištenje tonika.

Rezime, što tonik radi licu:
  • čisti do kraja
  • omekšava

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i