Preskoči na glavni sadržaj

Lancome Juicy shakerUh, fino za usne. Radi se o svemu u jednom - ulje za usne, boja (koju obožavam) i njega. Koristim ga ujutro, preko dana, za posao, za slobodno vrijeme, za uvečer, za večer, za sve osim dok spavam :-)

Boja je lagana, light peach, a usne izgledaju fino i njegovano. Kako je proizvod uljni, tako se usne fino sjaje, pa izgledaju malo punije. 

Bitno je samo ovu malu tubicu jako dobro protresti da se svi sastojci pomiješaju. Mali je pa stane u svaku torbu, džep i policu. 

Moram pogledati i druge boje, ali i formule jer postoji i mat i sve i svašta. Probala sam Juicy shaker u kombinaciji sa ruževima i olovkama za usne i isto fino izgleda. Posebno je dobro za mat ruževe koji ubijaju usne sa isušivanjem, pa Juicy tu puno pomogne. 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i