Preskoči na glavni sadržaj

Nova mirišljava poslastica za rukeSlučajno sam primijetila ovo zanimljivo pakovanje, pa sam uzela. Bilo je to dok sam kupovala sve i svašta u Mulleru i prvo sam htjela ovo malo čudo od kokosa, no kako sam još hodala po Mulleru, slučajno sam ga otvorila i vidjela da nisam prva koja je to napravila. Revoltirana sam ga vratila i uzela ovaj bobičasti.

I nije mi ni krivo, miris odličan, njega kože odlična, jako lijepo se upija, nije masna, a koža na rukama je meka i nježna. Nekad potegnem i više do laktova tako da cijela mirišim. Uvijek uzimam mirišljave kreme jer volim dok ruke miriše, a mislim da svaka prava žena - miriši. :-)

U Mulleru je cijena na popustu bila oko 12 kn, redovna cijena 16, dok sam ovo čudo vidjela i u DM-u po 18 kn.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i