Preskoči na glavni sadržaj

Scholl Velvet smooth


Još jedna krema za stopala, koju koristim i za stopala i za noge, ali i za laktove. Lagana tekstura, a efikasna dosta. Odlična za omekšavanje kože, a još bolja za one dijelove kad je koža hrapava i stopala zapinju o plahtu. Sovom kremom to brzo nestane.

Ova krema je odlična i za držati ju kod mijenjača u autu pa na brzinu na semaforu namazati ruke. :-) 

Velvet smooth je odlična za korištenje skupa sa Scholl brusilicom za stopala i to mi je čisti spas, svaki dan malo i uvijek imam glatka stopala. 

Mislim da svaka njegovana žena uvijek ima lijepa i uredna stopala, to mi je onako mali znak da li žena ulaže u izgled ili ne.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i