Preskoči na glavni sadržaj

Escada Joyful moments parfem

Inspiraciju za današnji post sam dobila dok sam listala katalog od Mullera. Na prvoj stranici je ovaj parfem, i to na popustu 50%.

No idemo redom.

Parfem imam već nekih 5 mjeseci, dobila sam ga kao poklon i nisam se baš previše uzbuđivala oko toga. Nisam nikad kupila nešto od Escade, nisam ih baš škicala i tako, znate kad Vam nešto bude ispod radara jer uvijek biram Chanel, Dior ili Sisley.

I tako sam zadnjih pet mjeseci ovaj parfem koristila kad si eto doma želim malo zamirišati, kad idem u trgovinu pa da ne smrdim i tako, uglavnom za bezvezne prilike jer za bolje prilike imam ljubičasti Caudalie koji je ipak nenadmašiv. Escadu nikad nisam štedila, uvijek po par puta pritisnem, nek' ja mirišim lijepo.

I do pred tri dana sam živjela u uvjerenju da koristim jeftini Escada parfem za glupe prilike, a onda ide prosvjetljenje.

Naime, ovaj parfem košta 600 kn, ja mislila da nema šanse da je više od 150 kn.

I sad ide razmišljanje. 

Bočica - a ipak je malo konkretnija, ima dosta stakla, a čep je vau
Miris - slatki, lagani, ljetni, bezvremenski i za sve prilike
Trajanje - solidno, osrednje, ne bi štetilo da i malo dulje

Sad kad to sve napišem, postaje mi jasno zašto košta 600 kn, a drago mi je da sam i na pola bočice shvatila to. Jednostavno se nisam opterećivala time.

Eh sad ono, da li bih dala 600 kn iz svog džepa za njega - ne! Radije bih opet uzela Chanel jer mu nitko nije ravan.

Kazalo bi se, zaribala sam se. Imate li Vi sličnih promašaja?

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Balea pilinzi

Balea piling. Otkud da počnem? Postoje plavi i narančasti. Ne, plavi nije za dečke, a narančasti za curice. Plavi je za normalnu kožu, a narančasti za masnu. Iako na njima piše da je plavi za normalnu i masnu, a narančasti za sve tipove. E pa ne bih baš rekla. Plavi piling je blag, ali solidno radi. Koristim ga svaki drugi dan jer uopće nije grub i ne skida kožu s lica u neumjerenim količinama. Rekla bih da je plavi samo malo jači gel za čišćenje masnog lica. Lice je poslije mekano, glatko i nađe se još pokoji ostatak suhe kože. Nije grub prema koži što je dobar znak da je dobar izbor za osjetljivu kožu. Rekla bih da je ovaj za sve tipove kože. Ima zrnca kao i neki gelovi za čišćenje lica i gel teksture je. Narančasti piling je druga priča. To je piling u punom smislu riječi. Nema toga što ovaj piling ne skine s lica. Podsjeća me na Effaclar gel za čišćenje lica (taj skida sve, nije piling, ali ljušti kožu). Narančasti piling koristim jednom tjedno jer je dosta grub, tj. ima