Preskoči na glavni sadržaj

Escada Joyful moments parfem

Inspiraciju za današnji post sam dobila dok sam listala katalog od Mullera. Na prvoj stranici je ovaj parfem, i to na popustu 50%.

No idemo redom.

Parfem imam već nekih 5 mjeseci, dobila sam ga kao poklon i nisam se baš previše uzbuđivala oko toga. Nisam nikad kupila nešto od Escade, nisam ih baš škicala i tako, znate kad Vam nešto bude ispod radara jer uvijek biram Chanel, Dior ili Sisley.

I tako sam zadnjih pet mjeseci ovaj parfem koristila kad si eto doma želim malo zamirišati, kad idem u trgovinu pa da ne smrdim i tako, uglavnom za bezvezne prilike jer za bolje prilike imam ljubičasti Caudalie koji je ipak nenadmašiv. Escadu nikad nisam štedila, uvijek po par puta pritisnem, nek' ja mirišim lijepo.

I do pred tri dana sam živjela u uvjerenju da koristim jeftini Escada parfem za glupe prilike, a onda ide prosvjetljenje.

Naime, ovaj parfem košta 600 kn, ja mislila da nema šanse da je više od 150 kn.

I sad ide razmišljanje. 

Bočica - a ipak je malo konkretnija, ima dosta stakla, a čep je vau
Miris - slatki, lagani, ljetni, bezvremenski i za sve prilike
Trajanje - solidno, osrednje, ne bi štetilo da i malo dulje

Sad kad to sve napišem, postaje mi jasno zašto košta 600 kn, a drago mi je da sam i na pola bočice shvatila to. Jednostavno se nisam opterećivala time.

Eh sad ono, da li bih dala 600 kn iz svog džepa za njega - ne! Radije bih opet uzela Chanel jer mu nitko nije ravan.

Kazalo bi se, zaribala sam se. Imate li Vi sličnih promašaja?

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i