Preskoči na glavni sadržaj

Nikel Sebofit


Pisala sam već o ovom šamponu, zaključak priče je da me je spasio. Sad sam u fazi pred novo bojenje + pramenovi pa će opet vrijediti ona stara narodna: Na muci se poznaju junaci!


Pažnju mi je privukao drugačiji dizajn bočice. Naime, moj prošli šampon je  bio narančast, ali ovaj je plavi. Koliko sam primjetila, došlo je samo da vizualne promjene.


Šampon je i dalje efikasan i dalje sam jako zadovoljna s njim. Plus, odličan je za masnu kosu.


Ako postoji čudotvoran šampon za problematično vlasište, to je onda ovo. Miris mi ne smeta. I veliki plus, pumpica je malo poboljšana. Znači, Nikel radi na pozitivnim pomacima.

Primjedbe

  1. sad sam se tek sjetila da sam kod tebe vidjela recenziju! kupila sam si ga i ja, dosta mi je dobar, meni se vlasište uništilo zbog amupula protiv ispadanja kose i otada nikako na zelenu granu! ne znam gdje sam pročitala da se ne smije koristiti konstantno, kao mjesec dana pa prestati? imaš kakva saznanja o tome?

    OdgovoriIzbriši
  2. Na bočici piše da ga se treba koristiti 1-3 puta tjedno kroz mjesec dana, a nakon toga 1-2 puta tjedno. Ja ga sad koristim svaka 2 tjedna ili rjeđe. Stavim ga kad primjetim da mi se kosa jako masti i da ju s ničim se operem tako dobro kao s njim. Prvi put stavim Afroditin šampon, a onda za drugi put Nikel, pa John Frieda regenerator!

    OdgovoriIzbriši
  3. Izgleda obećavajuće, a čak ni sastav nije preloš.

    Moje se vlasište pod stresom uznemiri te me počasti neugodnom prhuti i žešćim valovima maščobe. Ne umiri li ga šampon koji trenutno koristim, svakako isprobavam ovaj!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu