srijeda, 8. veljače 2012.

Nivea Intense Repair - tretman za obnavljanje kose


Ovo je još jedan od proizvoda koji sam kupila u naletu impulzivne kupovine i gomilanja stvari koje trebam ili ne trebam. Hodala sam po Bipi sa Johom Friedom, točnije ovim i još jednim o kojem uskoro. I malo po malo, ugledala sam nešto što još nikad nisam kupila i nije dugo ostalo samo na tih par riječi!


Ovo čudo se koristi na mokru, polu mokru kosu, stavi se po potrebi, u količini prema duljini kose i kosa se dalje suši sušilom. I nije tu nešto revolucionarno.


Ali je postalo revolucionarno kada sam uzela veliku četku i krenula izvlačiti pramenove. Tu je postalo zanimljivo. Kosa je podatna, to je riječ koja najbolje opisuje što ovo  radi. Sa mojom velikom četkom sam tako lako i tako dobro uspjela fenirati kosu da sam oduševljena. I ne samo to, nakon feniranja nisam stavljala nikakve silikone, voskove, ulja ili nešto drugo. Kosa je izgledala kao da sam se jako potrudila sa feniranjem i peglanjem, a uopće se nisam potrudila oko feniranja (bez peglanja!)! Kosa je bila nahranjena od ove Nivee da uopće nije izgledala suho i ispaćeno. I ubijeno od svih bojenja, blajhanja, feniranja, peglanja i uvijanja na figaro. E, ako nešto uspjeva pobiti štetu svega navedenoga, to je onda ovo, u kombinaciji sa John Frieda regeneratorima.


Kao što sam već napisala, kupila sam u Bipi, 150 ml, cijenu ne znam točno, ali mislim da je oko 35 kn.

3 komentara:

  1. Super su mi ovi tvoji opisi impulzivnih kupnji, podsjećaju me na mene i kako uvijek podivljam kad vidim neke novitete :-D Ajd bar se ovaj put ispostavilo da nisi kupila bezvezan proizvod :-D

    OdgovoriIzbriši