Preskoči na glavni sadržaj

Nivea Intense Repair - tretman za obnavljanje kose


Ovo je još jedan od proizvoda koji sam kupila u naletu impulzivne kupovine i gomilanja stvari koje trebam ili ne trebam. Hodala sam po Bipi sa Johom Friedom, točnije ovim i još jednim o kojem uskoro. I malo po malo, ugledala sam nešto što još nikad nisam kupila i nije dugo ostalo samo na tih par riječi!


Ovo čudo se koristi na mokru, polu mokru kosu, stavi se po potrebi, u količini prema duljini kose i kosa se dalje suši sušilom. I nije tu nešto revolucionarno.


Ali je postalo revolucionarno kada sam uzela veliku četku i krenula izvlačiti pramenove. Tu je postalo zanimljivo. Kosa je podatna, to je riječ koja najbolje opisuje što ovo  radi. Sa mojom velikom četkom sam tako lako i tako dobro uspjela fenirati kosu da sam oduševljena. I ne samo to, nakon feniranja nisam stavljala nikakve silikone, voskove, ulja ili nešto drugo. Kosa je izgledala kao da sam se jako potrudila sa feniranjem i peglanjem, a uopće se nisam potrudila oko feniranja (bez peglanja!)! Kosa je bila nahranjena od ove Nivee da uopće nije izgledala suho i ispaćeno. I ubijeno od svih bojenja, blajhanja, feniranja, peglanja i uvijanja na figaro. E, ako nešto uspjeva pobiti štetu svega navedenoga, to je onda ovo, u kombinaciji sa John Frieda regeneratorima.


Kao što sam već napisala, kupila sam u Bipi, 150 ml, cijenu ne znam točno, ali mislim da je oko 35 kn.

Primjedbe

  1. Super su mi ovi tvoji opisi impulzivnih kupnji, podsjećaju me na mene i kako uvijek podivljam kad vidim neke novitete :-D Ajd bar se ovaj put ispostavilo da nisi kupila bezvezan proizvod :-D

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare