ponedjeljak, 6. veljače 2012.

Nuxe Contour des Yeux Prodigieux


Na službenoj stranici stoji da se ova krema trenutačno upija i da znakovi umora nestaju. Zeleni čaj, kamilica i cvjetna vodica različka umanjuju natečenost. Bilja ulja hidratiziraju, a vitamini A i E imaju anti - age djelovanje. Područje oko očiju je zategnuto, a ujedno i opušteno.


Tko ne bi kupio? Ja jesam i evo kako to izgleda kod mene.


Upijanje je dobro, nema masnih tragova, nema ostataka, nema sjaja pod očima, nema peckanja i suza. Kad se krema stavi u normalnoj količini sve je ok. Nekoliko puta sam probala staviti malo više i tada se je krema malo skidala s kože, ali sam je stavila dosta, tako da to nije baš mjerodavno. U normalnim količinama i eventualno malo većima je dobra, ali ako se pretjera tada se lagano "rulji".

Po pitanju nestajanja znakova umora ... To baš i nije u 100%. Ne bih rekla da nestaju, ublaženi su. Tamni krugovi su manji i manji su podočnjaci općenito, ali nisu baš izbrisani sa lica. Možda u duljem periodu, ali u nekoliko tjedana, nije tako dramatično.


Umanjenje natečenosti? E tu je maher, u rangu Clinique All About Eyes. Natečenost je zaista vidiljivo smanjena. Bez natečenog pogleda u jednom potezu prsta, to volim kod kreme. Što se tiče hidratacije, rekla bih solidno, ali treba uzeti u obzir trenutno vremensko doba i hladnoću i grijanje. Ako je nešto u ovim uvjetima solidno, u normalnima je vjerojatno jako dobro.

Ispod očiju sam počela primjećivati crte, ne bih ih nazvala bore u punom smislu riječi (ipak imam 23 godine). Rekla bih da su to zapravno dehidracijske "oznake". Za ovakva djelovanja nekoliko tjedana nije baš mjerilo, za to ćemo morati čekati do kraja tube. Ovako na prvu, dobro hidratizira, a možda mi se i smanje te linije.

Ova krema se pokazala dobra u kombinaciji sa Sisley maskom. Sisley maska ipak bolje hidratizira od Nuxe, maska zagladi one linije, a krema nastavlja dalje hidratizirati.Broj komentara: 5:

  1. Ajme koliko ti imaš Nuxe proizvoda, ja tek dva :-D Slažem sa sa tvojim opisom jer sam probala testere spomenute kreme no meni se u konačnici ipak učinila nedovoljnom. Istina, moja koža je i više isušena nago tvoja tako da sve što mi se u startu runi nije dobar izbor.

    OdgovoriIzbriši
  2. Probat ću Nirvanesque. Kažu da je za od 25. godina, a ja ću za koji dan 24. pa godina više-manje.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nirvanesque mi se više svidjela, nekako je svilenkasta, odmah se upije a koža izgleda nahranjeno. Ta linija mi možda ima najbolji miris od svih Nuxe linija koje sam probala (nisam jedino one za zrelu kožu).

    OdgovoriIzbriši