Preskoči na glavni sadržaj

Caudalie Puple Vitaminee


Caudalie je tek od nedavno moguće kupiti u Hrvatskoj. Dosada sam čitala da Caualie vole svi koji dobro izgledaju, naravno, nije tajna do lica bez ijedne bore samo Caudalie, nego još pokoji drugi trik, ali i Caudalie je dobar saveznik za dobar izgled kože.


Malo sastojaka, pa malo obećanja.


Da vidimo:
- protiv tamnih podočnjaka za osjetljivu kožu - i te kako,
- reducira vidljivost podočnjaka - o da,
- zaglađuje bore - tako tako.



Ova mala tubica od 15 ml je pravi izvor vlage za dehidriranu kožu oko očiju, zvuči čudno, ali ja imam tako ispačenu kožu na kapcima, sve mi se nagužvalo, ova krema to tako natapa, milina. Zaista je ovo krema koja je vlažna, koja se upija, nije masna, dobra je za osjetljive oči i ne radi probleme ostalom make up-u oko očiju i na očima.


Krema također dobro smanjuje tamne podočnjake. Onu plavo ljubičastu boju smanji kao i Clinique All About Eyes, ali natečenost baš i ne. Za natečenost nema do Cliniquea, tu je najbolja.


Zasita mi nikad nisu curile suze ili peckalo u oku od ove kreme. Mogu reći da sam zadovoljna.


Najdraža kombinacija mi je uvečer Merz maska za oko očiju i Caudalie Puple Vitaminee. Merz riješi bore, a Caudalie još hidratizira. Ujutro stavljam samo Caudalie.

Ljekarne, 198 kn, ali sa starim PDV-om, sada mrvicu više, ali vrijedi.

Primjedbe

  1. Ovo bih si mogla pokloniti za rođendan:-D Čekala sam recenziju i baš mi super zvuči ;-)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu