subota, 10. ožujka 2012.

Merz Spezial maska za područje oko očiju


Ove maske lovim po Muelleru već jako dugo. Stalno čitam na forumu kako su dobre pa su ih vjerojatno sve forumašice kupile prije mene! Ali, kad sam zadnji put bila, uspjela sam ih pronaći. Doduše, uzela sam samo 2 jer ih je toliko bilo i još sam uzela za lice. 


Uglavnom, dosad sam koristila, a i još je imam, Sisley masku za područje oko očiju, i zadovoljna sam (na svu sreću, jer ipak košta 700 kn!). Cijelo vrijeme me interesira Merz jer, ako dobro shvaćam, svi hvale ove maske da rade isto.


Merz sam prvi put stavila kao masku, u debelom sloju, a kako je podjeljena u 4x1 ml, imala sam još i za mamu i još mi je ostalo, a onda sam taj ostatak istisnula u posudicu. Uglavnom, kad sam skinula masku, bilo mi je ok oko očiju, rekla bih da je kao maska u debelom sloju Sisley bolja, ali Merz ne zaostaje puno. Vjerujte mi na riječ. Merz može poslužiti kao 99% zamjena za Sisley, što znači da Sisley ima opakog konkurenta. A kako se ove maske mogu koristiti i kao kreme, ono iscjeđeno stavim nekad ujutro prije kreme, nekad uvečer prije kreme, ali u tanjem sloju, ne da se sve bijeli.


Malo po malo, shvatila sam da su ove maske odlične, ne peku me oči, moje sitne bore oko očiju se poprave, maska je malo masna, ali još nisam uočila negativne znakove korištenja.

Jedino, samo kada bi netko promjenio ambalažu, nije praktično jer je 1 ml maske za oko očiju previše, zato sam ja to kreativno ubacila u posudice, a ono što vidite je sadržaj jedne. Ne jedne cijele, nego jedne četvrtine cijelog pakiranja jer je podijeljen na četiri jednaka dijela.Presuda: Sisley maska kao vrhovno savršenstvo ima opasnog konkurenta.

3 komentara:

  1. jeli ona za borice ili za podočnjake, kolutove i sl?

    OdgovoriIzbriši
  2. Za bore i borice, a po pitanju podočnjaka, malo ih posvjetli, ali za kolutove i podočnjake nema bolje od Clinique All About Eyes - pisala sam o njoj.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kolko često i kad je koristiš? Čitala sam na Forumu da je neke cure koriste umjesto kreme..

    OdgovoriIzbriši