Preskoči na glavni sadržaj

Bioderma Sensibio DS+ cleanser


Another get from Bioderma. I never regret buying anything with Bioderma logo.

I love that Bioderma is all about sensitive skin. I never had any bad reaction to Bioderma.

Cleanser is mild and foams really, really well. There is a lot of foam!

Gel, by itself is weird. It is hard to take it our of tube, I have to press hard, it looks like old glue, but in contact with water is comes out foamy. 

Sensibio DS+ cleanses great, skin is left pure, there are no make up residues, no oily skin or anything else. Just pure skin. And my skin is so smooth! Just like after exfoliation BUT without exfoliation.

I still didn't notice any drying.

In one word, actually two: Worth buying!
Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i