Preskoči na glavni sadržaj

La Roche Posay Effaclar gel


This is cleanser that you need.

Why?

This is thorough cleanser, better than any exfoliant. After cleansing my skin with Effaclar I can't see any dead skin or parts of skin, only pure and smooth skin. 


Problem is that Effaclar is very drying and very harsh. It is not great for everyday use, I use is sometimes, usually when I feel like I need one great exfoliating. 

Conclusion:
- removes dead skin cells better than anything I've tried before,
- harsh and drying,
- not suitable for regular, everyday use,
- use it sparingly,
- great choice for really oily skin,
- always, but always follow with super moisturizing cream or gel.

P.S. This is 50 ml, before was 125 ml, 50 ml costs 27,5 kn or 3,6 euro. I call if affordable.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i