Preskoči na glavni sadržaj

Lotion Mask a la Beauty Break

I red about it, I found the video about it and I tried it.

Things you need:
1. Cotton
2. Clean water
3. Alcohol free lotion


I chose this cotton pads because they are soft, left one is round shaped and right one is square shaped.


Shape is irrelevant.


Square one is much softer.


Next you have to moist the cotton. I put it under a lot of cold water and press between my palms instead of squeezing. Bottom line, put cotton under the water and then take water out of the cotton.


And now all you need to do is to put some alcohol free lotion on cotton pad and put it on your face. I use 5 cotton pads.


Lay down on your couch, relax for 15 minutes and your skin will be grateful. 

I am using this mask since thursday and in the morning my skin looks like I am wearing foundation but I am not wearing any foundation when am waking up! Skin is really hydrated, relaxed and looks much better. 

Plus, it is great for relaxing.

Primjedbe

  1. znači probala si ! super!

    mene malo zbunjuje riječ toner, odnosno losion, nije mi baš najjasnije šta treba koristiti 1. tonik za lice koje se koristi nakon mlijeka 2. tonik za čišćenje lica- kao ovaj nivein-tako piše na njihovoj stranici 3.lotion- lagano hitdratantno sredstvo hm...
    šta ti misliš ?
    hvala!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare