Preskoči na glavni sadržaj

Trenutno koristim ...


Trebalo je biti ovog tjedna mi je bilo super, ali je to trebalo biti u orginalu.
Ali kako nisam imala vremena, ovo su favoriti prošlog i ovog tjedna.

L'Oreal BB krema - reći ću vam samo da je moja masna koža mat cijeli dan s njom (i Dior puderom u prahu). Boja je ok, nema boje koja ide iz tube, bijela je, a na licu svjetla i žuta - kao i ja. Poštena recenzija uskoro!

Givenchy Noir Couture - savršena maskara, maskara nad maskarama, božanstvo među maskarama. Za dan jedan sloj, za večer dva i nitko nema bolje oči od mene! Pisala sam već o njoj ovdje.

Chanel Rouge Allure Intense u nijansi Enjouee - tako živa boja, teško mi je opisati točno boja je to boja, odlično ide uz porculanski ten. Allure je odličan ruž, ali ga je jako teško skinuti. Prekrasan, moj favorit već mjesec dana. Ovo je ruž za od jutra do mraka i poslije toga za tulum.

Givenchy Smile 'n Repair krema za oko očiju - pravo otkriće kao i Vax'in serum za oko očiju. Kombinacija ova dva me spašava tjednima jer imam velike podočnjake. Detaljnije o njima možete čitati u prijašnjim postovima: Vax'in i Smile 'n Repair.

Dior 1 Color Eye Gloss - tekuće sjenilo predivne breskvasto roza boje sa puno, puno shimmera. Odlično za low profile dane - osvjetljava oči, a nije napadno.Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i