subota, 16. ožujka 2013.

Balea ulje za tijelo


Znate kako ide, slobodno popodne, lagana šetnja po DM-u, pa malo flastera za oko očiju, pa koje sjenilo, ruž, krema za pete, četkica za zube, maskara, pa serum za lice, a onda i ulje za tijelo.
I onda sam gledala sva ulja u DM-u. Ima samo Nivea i Balea. Niveu sam već imala, pa sam odlučila Balea ulje, a još kad je on kokosa i vanilije ....

Ulje je lagano žute boje, predivnog mirisa i teksture.

Rutina ide ovako: kad već lagano otvorim čep, cijelu kupaonu ispuni miris vanilije i kokosa. Mmmmm, koji miris. Ulje samo po sebi je ok, ispuni svoju svrhu, koža je meka, nije strašno masno ulje, rekla bih da je normalno ulje.

Ne ostavlja masne tragove, naravno ako nalijete cijelu bočicu na sebe, onda nema šanse. U normalnim količinama je ulje dobro. Kako ga koristim samo uvečer, uvijek pričekam minutu - dvije da se sve upije. Naravno, cijelo vrijeme uživam u mirisu vanilije i kokosa. 

Ujutro je koža mekana i baš svilenkasta. Mislim da ću se zadržati na ovom ulju. 

S obzirom kako daje lijep odsjaj na tijelu, bit će odličan za ljetne večeri i izlaske na moru.

4 komentara:

  1. Ja nesto nisam srecno prosla sa uljima za telo, uvek me umaste! Drzim se ja hidratantnih losiona... :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš nešto gledam ovu svoju bocu i mislim se jel mi se sviđa ili ne :D.Imam i to Baleino i neko bejbi od Bubchen-a i iskreno ovo bejbi mi je bolje.Imam osjećaj da se ovo Baleino uopće ne upija u kožu,nekako je suho (ako se nešto tekuće može tako nazvat :D),a ni miris me nije baš oduševio no ipak ću ga potrošit do kraja.

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš nešto gledam ovu svoju bocu i mislim se jel mi se sviđa ili ne :D.Imam i to Baleino i neko bejbi od Bubchen-a i iskreno ovo bejbi mi je bolje.Imam osjećaj da se ovo Baleino uopće ne upija u kožu,nekako je suho (ako se nešto tekuće može tako nazvat :D),a ni miris me nije baš oduševio no ipak ću ga potrošit do kraja.

    OdgovoriIzbriši