petak, 13. prosinca 2013.

Bioeffect


Prije nekog vremena dobila sam na testiranje uzorak seruma i kreme. Kada sam vidjela uzorak, nisam ni očekivala što se krije unutra. Radi se o nečemu sasvim novom (firma koja proizvodi ove kreme postoji 4 godine). Kozmetika dolazi sa Islanda i pokorila je sve druge kreme na Islandu.


Osim Islanda, dobro je prihvaćena i u ostalim europskim zemljama (zadnja fotografija govori dosta).


Ukratko, prirodni koncept, najbolje za kožu, stroga kontrola biljnog porijekla (isto se može vidjeti na slikama).


Za režim su najbitniji serum i krema. Seruma sam isprobala tek nekoliko mililtara, na prvu se čini dobar - koža je bila meka, zaglađena, kao da sam napravila neki opaki piling. Isto tako, koža je bila trenutno hidratizirana.


Isto sam probala mali uzorak kreme. Na prvu se sve čini ok. Naravno, za detalje kako funkcionira i ostala opžanja testeri su premalo.


Kod nas se ovo još ne može kupiti, pa ako netko želi probati može se naručiti iz Slovenije (http://www.phoebus.si/).


Mislim da mogu reći da je ovo jedan zanimljiv koncept koji će u slijedećim godinama, nadam se, tek pokazati svoju moć u anti-ageingu.


Ono što mi se svidjelo u marketingz brenda je bio tehnologija predstavljena na high tech način. Definitino i konačno odmak od strandardnog prestavljanja bio kozmetike. Neznam zašto je bio kozmetika, do sada, morala biti u nekim jeftinim bočicama itd. Ne znači ako je proizvod bio, da ambalaža mora trpiti. Ipak nas je 99,9% kupaca žrtva marketinga i volimo gledati svoje kremice u lijepoj ambalaži. Bravo za Bioeffect!


Nadam se da će Bioeffect uskoro biti dostupan kod nas i da ćemo ove proizvode moći detaljnije isprobati.


Definitivno vrijedno pažnje - vidjela sam u jednom časopisu tek mali članak.4 komentara:

  1. Kozmetika BIOEFFECT za sada može se naručiti na info@bioeffect.si ili na info@phoebus.si. na iste adrese odgovaramo na sva detaljna pitanja. Od početka prodaje u 2010 pa do danas nemamo reklamacija, i onaj koji jednom proba Bioeffect na svojoj koži, vrača se pa sledeču bocu, jer efekti zaista su nevjerojatni.

    OdgovoriIzbriši
  2. Dear Skin, može se naručit na info@bioeffect.si

    OdgovoriIzbriši