Preskoči na glavni sadržaj

Bioeffect


Prije nekog vremena dobila sam na testiranje uzorak seruma i kreme. Kada sam vidjela uzorak, nisam ni očekivala što se krije unutra. Radi se o nečemu sasvim novom (firma koja proizvodi ove kreme postoji 4 godine). Kozmetika dolazi sa Islanda i pokorila je sve druge kreme na Islandu.


Osim Islanda, dobro je prihvaćena i u ostalim europskim zemljama (zadnja fotografija govori dosta).


Ukratko, prirodni koncept, najbolje za kožu, stroga kontrola biljnog porijekla (isto se može vidjeti na slikama).


Za režim su najbitniji serum i krema. Seruma sam isprobala tek nekoliko mililtara, na prvu se čini dobar - koža je bila meka, zaglađena, kao da sam napravila neki opaki piling. Isto tako, koža je bila trenutno hidratizirana.


Isto sam probala mali uzorak kreme. Na prvu se sve čini ok. Naravno, za detalje kako funkcionira i ostala opžanja testeri su premalo.


Kod nas se ovo još ne može kupiti, pa ako netko želi probati može se naručiti iz Slovenije (http://www.phoebus.si/).


Mislim da mogu reći da je ovo jedan zanimljiv koncept koji će u slijedećim godinama, nadam se, tek pokazati svoju moć u anti-ageingu.


Ono što mi se svidjelo u marketingz brenda je bio tehnologija predstavljena na high tech način. Definitino i konačno odmak od strandardnog prestavljanja bio kozmetike. Neznam zašto je bio kozmetika, do sada, morala biti u nekim jeftinim bočicama itd. Ne znači ako je proizvod bio, da ambalaža mora trpiti. Ipak nas je 99,9% kupaca žrtva marketinga i volimo gledati svoje kremice u lijepoj ambalaži. Bravo za Bioeffect!


Nadam se da će Bioeffect uskoro biti dostupan kod nas i da ćemo ove proizvode moći detaljnije isprobati.


Definitivno vrijedno pažnje - vidjela sam u jednom časopisu tek mali članak.



Primjedbe

  1. Kozmetika BIOEFFECT za sada može se naručiti na info@bioeffect.si ili na info@phoebus.si. na iste adrese odgovaramo na sva detaljna pitanja. Od početka prodaje u 2010 pa do danas nemamo reklamacija, i onaj koji jednom proba Bioeffect na svojoj koži, vrača se pa sledeču bocu, jer efekti zaista su nevjerojatni.

    OdgovoriIzbriši
  2. Dear Skin, može se naručit na info@bioeffect.si

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu