Preskoči na glavni sadržaj

Alverde Anti age ampula

U zadnje vrijeme mi se događa toliko kozmetičkih prosvijetljenja da to nije normalno. Ovo je jedno od takvih. Uvijek sam voljela nešto u ampulama, uvijek su mi se sviđale ampule jer mi je izgledao kao da kupujem nešto ekstra, ipak neki preparat u staklu. Da, to je kozmetička taština, ali šoa ću, mlada sam još, pa se još stignem ispravno kozmetički usmjeriti. :-)

Ampule u DM-u je teško uočiti, ovo je PR uzorak pa se nisam morala patiti sa traženje u DM-u. Inače, kako sam došla do ideje da kupujem one Balea ampule je zaista čudno - stajala sam u redu na blagajni i pogledala bezveze u pod i vidjela one Balea ampule u bijelo- ljubičastoj kutiji i kupila ih. I otkrila da su super pa ih i dalje kupim s vremena na vrijeme. Zaista mi je žao što te ampule u mom DM-u stoje na dnu police kraj blagajne, iza stalka sa slatkišima jer se uopće ne primjećuju. Ali dobro, da se vratim na Alverde ampulu. Stigla u kuverti i zainteresirala me.

Znate da na ambalažu padam, ampule ... Ono što mi se izazito svidjelo je što je na dnu neki gumeni dio koji se lagano pritisne i sadržaj lagano curi van (znate da je nekad teško natjerati da sadržaj izađe van iz ampule, pa ja zato imam za takve slučajeve iglu i injekciju), tako da s ovom ne moram koristiti moj "patent".

A svidjelo mi se i ono u ampuli. Koristila sam ju za lice, vrat i deklote. Na licu na svaki dio tek malu kap, a na vrat i dekolte malo više. Kura se lagano razmazuje i nestaje u koži. Ne ostaju tragovi, nema masnih dijelova na licu, nema nikakvog masnog sjaja. Tekstura se čini gusta, nije tekuće poput vode što neke ampule znaju biti, ali sa malo konkretnijom teksturom mi je puno lakše na licu jer kad je vodena to je nespretno, razlijeva se. Tako da je ovo isto plus.


Ampulu sam imala dosta dugo, u njoj ipak ima 10 ml, a to mi je za lice, vrat i dekolte bilo dovoljna za 2 tjedna korištenja ujutro i uvečer. Ponekad sam ju koristila samu, a nekad još i sa kremom za lice. Kako god da sam napravila bilo je dobro jer ne ostavlja tragove na koži pa je super za jutra kad mi se žuri jer puder ili BB kremu mogu početi stavljati čim završim sa vratom jer se isti čas upije.

Svidjelo mi se je kako lice izgleda - rekla bih normalno - čelo mi je jako dehidrirano i moli za svaku vlagu koja može pomoći, tako da mi je na čelu ova ampula bila od najveće koristi. Na pakovanju piše hidratizira i smanjuje napetost kože, a to je baš slučaj na mom čelu - stalno je napeto, znate na što mislim, kad se čudim pa dignem obrve, a sva mi se koža počne vijati od dehidracije ili kad ulazim u auto i jako udari sunce pa vidim u staklu kako mi je koža na čelu izmučena. E ova ampula pomaže kod toga!

Za bore ne mogu tvrditi jer ih nemam. Imam 26 godina, a ampula je namijenjena za kožu nakon 30. godine. Mislim da nije to nešto strašno puno i ne vidim ništa loše u tome u mojim godinama početi sa dobrom pripremom kože za buduće godine.

Ukratko, ampula je super, kako kao serum, tako i sama. Dobra je za prije make up-a, dobra je kad se želite s nečim mackati cijeli dan (ja obično to radim spa subotom - cijeli dan nanosim lagani sloj kreme na lice da ju malo oživim).

Šteta je što ampule stoje u DM-u na lošem mjestu.

Pakovanje je od 10 ml i može trajati jako dugo. Cijenu neznam jer je moje PR uzorak, ali kad budem prvi put u DM-u pogledam i javim.

*PR uzorak

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu