Preskoči na glavni sadržaj

Orofludio - konačna presudaDošla sam do kraja s maskom, a ulja imam još malo. Već sam pisala prije o njima: maska i ulje. Generalno, nisam baš nešto zadovoljna i ne dijelim oduševljenje kao što sam čitala na blogovima i forumima. Maska je solidna, nije revolucionarna, kosa je puno mekanija, lakše ju peglam i tu sve staje. Kosa i dalje upija vlagu iz zraka i ne vidim neki trajniji efekt. Dodala bih da mi se je kosa dosta više mastila dok sam ju koristila.


Ulje je isto solidno, ali solidno +. Na ispeglanu kosu je ok, ali opet, kosa upija vlagu iz zraka i nije to to. Ulje mi se svidjelo za staviti ga jako puno prije pranja da se kosa poštena nahrani. Tako je dosta dobro.

Moj izlet u Orofluido je gotov, proizvodi na kraju, revolucionarni nisu, rekla bih da su ipak u rangu nekih drogerijskih, a ne profesionalnih proizvoda za njegu kose.

Kupljeno na Beauty Bay jer je tamo bilo najpovoljnije, ali eto neće mi ponovo trebati.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i