nedjelja, 1. lipnja 2014.

Manhattan lak za nokte


Ovo je lak u pravoj ženski crvenoj boji. Moj zadnji crveni lak je bio OPI Smitten with mittens i od tada, znači neke 4 godine, nisam imala crveni lak. Sviđa mi se to na drugim ženama, djeluje mi moćno, ali ja nekako volim malo laganije nijanse. Ja sam najsretnija sa nekim nude, zlatnim, polu proziriznim nijansama, laganim pink, boja lavande, uvijek radije biram nešto svijetlije. Manhattan lak za mene nije novost - gotovo svakih nekoliko mjeseci kupim jedan, i tako već godinama. Volim ih jer imaju široki raspon boja, postojani su tokom cijelog tjedna, (lak uvijek nanosim nedjeljom i želim da traje do petka), sjaje se i mislim da su jedni od boljih u drogerijama.

Na noktima Vam ga nisam usklikala jer ja to nikako ne uspijem uloviti. A inače baš i ne pišem o lakovima jer  nisam nešto pretjerano luda za njima. Ponekad se dogodi da i tjednima ne nalakiram nokte, a nekad svakih par dana mijenjam nijansu. A eto, takva sam, zato Vam i ne pišem o njima.
Uglavnom, ovom laku bih dala ocjenu 4/5 jer mi se događalo isto kao i sa svim crvenim lakovima. Lak sa vrhova noktiju mi se guli, ali na način da sve u to zapnem ima crvenu crtu - papiri, novčanik, a posebno (nemojte se smijati, ali tamo najviše zapinjem sa noktima) - daska za školjku u wc-u - cijelu sam ju išarala sa  crvenim vrhovima noktiju. 

Inače, boja je žarko crvena, onako baš ženski crvena, kao Louboutin potplati, baš ona boja ljubavi. Eto, bila bi idealna uz te cipele.

Možda bih problem šaranja crvenom bojom mogla riješiti nekim top coatom? Što mislite? Na ostatku dijela nokta lak je bio postojan, ništa se nije oglulio ili da se boja zaništila.

Kist je standardno dobar, ne ostavlja tragove ili sam se ja nakon toliko godina ispraksirala dobro sa njihovim kistom. Pakiranje je 11 ml i to mi je OK, nije previše, a nije ni premalo. Ovakva bočica mi uvijek potraje dovoljno dugo da se nauživam neke nijanse i onda se zaletim u DM po neku drugu Manhattan nijansu laka.

Genralno za lak nemam primjedbe, ali zbog nijanse imam samo na to što ostaju crvene ogrebotine.

*PR uzorak

1 komentar:

  1. Kako divna, prava ženska nijansa. Baš ču ga uzet, Inace su mi njihovi lakovi čisto solidni.

    OdgovoriIzbriši