Preskoči na glavni sadržaj

Manhattan lak za nokte


Ovo je lak u pravoj ženski crvenoj boji. Moj zadnji crveni lak je bio OPI Smitten with mittens i od tada, znači neke 4 godine, nisam imala crveni lak. Sviđa mi se to na drugim ženama, djeluje mi moćno, ali ja nekako volim malo laganije nijanse. Ja sam najsretnija sa nekim nude, zlatnim, polu proziriznim nijansama, laganim pink, boja lavande, uvijek radije biram nešto svijetlije. Manhattan lak za mene nije novost - gotovo svakih nekoliko mjeseci kupim jedan, i tako već godinama. Volim ih jer imaju široki raspon boja, postojani su tokom cijelog tjedna, (lak uvijek nanosim nedjeljom i želim da traje do petka), sjaje se i mislim da su jedni od boljih u drogerijama.

Na noktima Vam ga nisam usklikala jer ja to nikako ne uspijem uloviti. A inače baš i ne pišem o lakovima jer  nisam nešto pretjerano luda za njima. Ponekad se dogodi da i tjednima ne nalakiram nokte, a nekad svakih par dana mijenjam nijansu. A eto, takva sam, zato Vam i ne pišem o njima.




Uglavnom, ovom laku bih dala ocjenu 4/5 jer mi se događalo isto kao i sa svim crvenim lakovima. Lak sa vrhova noktiju mi se guli, ali na način da sve u to zapnem ima crvenu crtu - papiri, novčanik, a posebno (nemojte se smijati, ali tamo najviše zapinjem sa noktima) - daska za školjku u wc-u - cijelu sam ju išarala sa  crvenim vrhovima noktiju. 

Inače, boja je žarko crvena, onako baš ženski crvena, kao Louboutin potplati, baš ona boja ljubavi. Eto, bila bi idealna uz te cipele.

Možda bih problem šaranja crvenom bojom mogla riješiti nekim top coatom? Što mislite? Na ostatku dijela nokta lak je bio postojan, ništa se nije oglulio ili da se boja zaništila.

Kist je standardno dobar, ne ostavlja tragove ili sam se ja nakon toliko godina ispraksirala dobro sa njihovim kistom. Pakiranje je 11 ml i to mi je OK, nije previše, a nije ni premalo. Ovakva bočica mi uvijek potraje dovoljno dugo da se nauživam neke nijanse i onda se zaletim u DM po neku drugu Manhattan nijansu laka.

Genralno za lak nemam primjedbe, ali zbog nijanse imam samo na to što ostaju crvene ogrebotine.

*PR uzorak

Primjedbe

  1. Kako divna, prava ženska nijansa. Baš ču ga uzet, Inace su mi njihovi lakovi čisto solidni.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare