Preskoči na glavni sadržaj

Adria Spa ulje badema

Svojevremeno mi je upotreba ulja kao kozmetičkog proizvoda bila nepojmljiva. Zato sam prvo započela sa Nuxe uljem i tako malo po malo su se kod mene našla brojna ulja. Nakon cijele te čete ulja, najviše se vraćam bademu i lješnjaku.

Badem lijepo miriši, ugodan je to miris, nije jak, a opet osjeti se nešto malo posebno. Isto tako, ovo ulje nije premasno. Nanosim samo nekoliko kapi na lice, ali uvijek prije kreme za lice. Nikad ne volim staviti jako puno ulja, ne volim dok se vidi da je lice masno od ulja jer mi se tada dogodi pokoji prišt ili prištić. Ulje nanosim tako da se sve upije u lice, ne ostanu mi masni niti prsti niti lice.

Zanimaju Vas efekti - meka koža, od ničeg koža nije tako meka kao nakon ulja, ne osjetim napetost ili zatezanje više na koži i vidim da mi ulje badema baš odgovara. Koža mi izgleda puno bolje, zdravije i nekako punije.

Kada koristim ulje to je uvijek prije kreme, po cijelom licu i vratu, samo dok imam vremena po nekoliko puta uvečer nanesem ulje i ne stavljam kremu nakon toga. Da li možete zamisliti kako mi je koža mekana poslije toga? Jako, probajte, neće požaliti.

Samo, našla sam još jednu primjenu ulja, sad ga stavljam na kosu. S obzirom da mi je kosa u komi, pomake još ne vidim. Prvo slijedi šišanje, a onda spašavanje ostatka kose koji se može spasiti.

Biofarm ulja su mi dobra, dostupna su u Bipi, uvijek ima bar 5 vrsta različitog ulja, cijena je oko 30-ak kn za 50 ml ulja.


Primjedbe

  1. Volim ulja,badem mi je najdraže....volim taj miris :D....često koristim ulje čajevca...samo se mora biti oprezan jer je dosta jako....ali odlično :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Čini se super. Mogla bih isprobati. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja koristim ulje badema..odlicno je.

    OdgovoriIzbriši
  4. Znate li da li je nerafinisano i hladno presano?

    OdgovoriIzbriši
  5. I mene zanima, nigdje ne pise zemlja porijekla i dali je rafinirano?

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu