četvrtak, 31. srpnja 2014.

Chanel Teint Innocence

Sjećate se ovog? Chanel ga je prestao proizvoditi, zadnjeg sam ugrabila davno i nedavno otvorila, nijansa 40 ili 2.0. Ovo je jedan od najboljih pudera ikad. Razlozi su jednostavni.

S ovim puderom lice izgleda jako mekano i nježno. Koža izgleda tako glatko, poput bebine. Puder ima neke male čestice od kojih lice izgleda tako posebno, s nikojim drugim puderom nisam uspjela postići isto. Svi puderi su ili preteški ili se previše svijetle od tih čestica. Ovo je puder kod kojeg je postignuto gotovo savršenstvo.
Prekrivanje je lagano, ali se može nadograditi. Puder prekriva, ali isto tako eliminira sjene i osvjetljava lice. S ovim puderom lice izgleda svježe, ali bez dewy finisha. Ovaj puder je poseban jer može prikazati lice kao savršenstvo bez teškog prekrivanja, bez puno sjajnih čestica, bez mat izgleda, bez masnog sjaja na licu .... Ne znam kako ga opisati. Ovo je puder s kojim lice izgleda kao da nema ničeg na licu, a lice izgleda savršeno.


Puder je jako lagan. Gotovo je na granici između pjene, kreme i tekućeg. Poseban je po svemu, po izgledu, teksturi ... Postojanost je odlična kao i kod svih Chanel pudera, a to je cijeli dan kod mene. Nanošenje je lako jer je puder lagan pa se može nanijeti jako lijepo i jednomjerno prstima, kistom ili spužvom.


Recimo da je ovaj otvor kroz koji izlazi puder malo nespretan, ali eto, s godinama se čovjek privikne. Ono što jako volim kod ambalaže ovog pudera je poklopac koji klikne kad se zatvori i onda sam sigurna da je moje malo čudo od pudera sigurno i dobro zatvoreno.

Teint Innocence se više ne proizvodi, a zamjena u Chanel liniji mu je Vitalumiere Aqua. Ja ne bih kazala da je Aqua zamjena, po meni su to dva različita pudera. Aqua je vodena i kremasta, što je recimo jedna dodirna točka, ali Teint Innocence je nekako više prirodniji. Odličan puder je i Viatlumiere Aqua, ali svaki su mi dragi na svoj način, ali Teint Innocence je savršenstvo od pudera koji opet staviti u novu bočicu i s novim imenom nije uspio nitko, pa ni sam Chanel.

Ovaj primjerak sam ugrabila na Jagodici. S obzirom da je prošlo jako dugo otkad je zadnji Teint Innocence proizveden, nije više realno očekivati da ih se može kupiti.

1 komentar: