Preskoči na glavni sadržaj

Chanel Teint Innocence

Sjećate se ovog? Chanel ga je prestao proizvoditi, zadnjeg sam ugrabila davno i nedavno otvorila, nijansa 40 ili 2.0. Ovo je jedan od najboljih pudera ikad. Razlozi su jednostavni.

S ovim puderom lice izgleda jako mekano i nježno. Koža izgleda tako glatko, poput bebine. Puder ima neke male čestice od kojih lice izgleda tako posebno, s nikojim drugim puderom nisam uspjela postići isto. Svi puderi su ili preteški ili se previše svijetle od tih čestica. Ovo je puder kod kojeg je postignuto gotovo savršenstvo.




Prekrivanje je lagano, ali se može nadograditi. Puder prekriva, ali isto tako eliminira sjene i osvjetljava lice. S ovim puderom lice izgleda svježe, ali bez dewy finisha. Ovaj puder je poseban jer može prikazati lice kao savršenstvo bez teškog prekrivanja, bez puno sjajnih čestica, bez mat izgleda, bez masnog sjaja na licu .... Ne znam kako ga opisati. Ovo je puder s kojim lice izgleda kao da nema ničeg na licu, a lice izgleda savršeno.


Puder je jako lagan. Gotovo je na granici između pjene, kreme i tekućeg. Poseban je po svemu, po izgledu, teksturi ... Postojanost je odlična kao i kod svih Chanel pudera, a to je cijeli dan kod mene. Nanošenje je lako jer je puder lagan pa se može nanijeti jako lijepo i jednomjerno prstima, kistom ili spužvom.


Recimo da je ovaj otvor kroz koji izlazi puder malo nespretan, ali eto, s godinama se čovjek privikne. Ono što jako volim kod ambalaže ovog pudera je poklopac koji klikne kad se zatvori i onda sam sigurna da je moje malo čudo od pudera sigurno i dobro zatvoreno.

Teint Innocence se više ne proizvodi, a zamjena u Chanel liniji mu je Vitalumiere Aqua. Ja ne bih kazala da je Aqua zamjena, po meni su to dva različita pudera. Aqua je vodena i kremasta, što je recimo jedna dodirna točka, ali Teint Innocence je nekako više prirodniji. Odličan puder je i Viatlumiere Aqua, ali svaki su mi dragi na svoj način, ali Teint Innocence je savršenstvo od pudera koji opet staviti u novu bočicu i s novim imenom nije uspio nitko, pa ni sam Chanel.

Ovaj primjerak sam ugrabila na Jagodici. S obzirom da je prošlo jako dugo otkad je zadnji Teint Innocence proizveden, nije više realno očekivati da ih se može kupiti.

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare