petak, 29. kolovoza 2014.

Balea Beuty Effect Eye Lift serum


Smisao današnjeg posta je: obavezno čitati etikete, upute ili u kojem se god obliku opis proizvoda pojavio. Mene je kod ove bočice zaslijepilo što piše hijaluron i to što sam imala neki serum iz ove linije za cijelo lice i očekivala sam isto - hrpu hidratacije.

Kako ovdje piše eye lift - to ipak znači da zateže, a ja ne volim zatezanje.

Boja seruma prozirna, na prvu izgleda kao ljepilo. Na podočnjacima je ok za noćnu njegu, fino to sve utegne, ali ne volim taj osjećaj kad mi nešto zateže kožu, ja volim dok je koža sretna u lagano masnom filmu. Za one sitne borice ispod svakog oka, zatezanje je ok, ali meni to smeta, ne volim osjećaj tijesne kože. 

Kako ja sve ove kreme nanosim i na gornji kapak, tu se nije pokazala dobrom. Malo je ljepljiva, pa svaki put kad zatvorim i otvorim oči mi se koža na kapku lijepi. Jao!Ukratko, ako želite serum koji zateže podočnjake, onda trkom po njega. Ako želite hidrataciju, onda bolje Cell Energy ili nešto drugo. 

Serum mi se zbog malo ljepljivosti nije pokazao kad dobra podloga za korektor tako da je bolji za noćnu njegu.

Uglavnom, potrošila ga budem, ali ću ga koristiti samo na podočnjacima i to kad s nekom drugom kremom riješim natečenost pa mi ostanu bore, e onda će ovaj serum to utegnuti i to će mu biti primjena kod mene.

Kupljeno, naravno, u DM-u, cijena oko 40 kn ako se dobro sjećam.

P.S. Ne zaboravite na Vichy darivanje!

2 komentara: