Preskoči na glavni sadržaj

Balea Beuty Effect Eye Lift serum


Smisao današnjeg posta je: obavezno čitati etikete, upute ili u kojem se god obliku opis proizvoda pojavio. Mene je kod ove bočice zaslijepilo što piše hijaluron i to što sam imala neki serum iz ove linije za cijelo lice i očekivala sam isto - hrpu hidratacije.

Kako ovdje piše eye lift - to ipak znači da zateže, a ja ne volim zatezanje.

Boja seruma prozirna, na prvu izgleda kao ljepilo. Na podočnjacima je ok za noćnu njegu, fino to sve utegne, ali ne volim taj osjećaj kad mi nešto zateže kožu, ja volim dok je koža sretna u lagano masnom filmu. Za one sitne borice ispod svakog oka, zatezanje je ok, ali meni to smeta, ne volim osjećaj tijesne kože. 

Kako ja sve ove kreme nanosim i na gornji kapak, tu se nije pokazala dobrom. Malo je ljepljiva, pa svaki put kad zatvorim i otvorim oči mi se koža na kapku lijepi. Jao!



Ukratko, ako želite serum koji zateže podočnjake, onda trkom po njega. Ako želite hidrataciju, onda bolje Cell Energy ili nešto drugo. 

Serum mi se zbog malo ljepljivosti nije pokazao kad dobra podloga za korektor tako da je bolji za noćnu njegu.

Uglavnom, potrošila ga budem, ali ću ga koristiti samo na podočnjacima i to kad s nekom drugom kremom riješim natečenost pa mi ostanu bore, e onda će ovaj serum to utegnuti i to će mu biti primjena kod mene.

Kupljeno, naravno, u DM-u, cijena oko 40 kn ako se dobro sjećam.

P.S. Ne zaboravite na Vichy darivanje!

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu